TRÓJSKY KÔŇ BIBLICKÉHO PROJEKTU

3. októbra 2024 | METAFYZIKA, ZÁKLADY

Čo sa vlastne deje okolo Iránu a Izraelu na Blízkom Východe? Ale tým už je jasné aj to, čo sa bude diať do budúcna.

V Iráne došlo k zmene vo vedení štátu. Okrem iného si to bolo možné všimnúť pri stretnutí aktuálneho iránskeho prezidenta Masuda Pazeškiana s ukrajinským produktom po záruke, na ktorom sa Irán ústami nového prezidenta postavil za Ukrajinu… ale je to ešte horšie.

V prvom rade za všetko to, čo sa teraz deje na Blízkom Východe, nesie priamu a osobnú zodpovednosť nový prezident Iránu. Menovite on je tá osoba, ktorá je priamo zúčastnená sprisahania.

Skupina „mieru“ (teraz pri moci v Iráne) sľúbila zrušiť všetku spoluprácu s Ruskom a napriamo hlásiť všetko, čo sa odohráva v rusko-iránskych vzťahoch do USA. Rusko sa teda musí pripraviť na ďalšiu ranu od chrbta. Aby sa vyjasnilo o čo vlastne Iránu ide, v týchto dňoch ho navštívil ruský predseda vlády Mišustin.

Ako sa to všetko začalo?

Na začiatku tohto procesu bola likvidácia Ibrahima Raisiho, prezidenta Iránu a zástancu tvrdej línie proti americkej globálnej agresii a podpore Izraelu 19. mája 2024. Pri „havárii“ vrtuľníka vracajúceho sa z oficiálneho stretnutia na hraniciach s Azerbajdžanom bol okrem iných na palube aj iránsky minister zahraničných vecí. Raisi patril ku skupine pripravenej vojensky riešiť dlhodobý problém s Izraelom. Bol tesne prepojený so všetkými zainteresovanými hnutiami. V prvom rade so Zbormi stráží islamskej revolúcie (ZSIR), Hamasom, Hizballáhom, Jemenčanmi, a aj so sýrskym prezidentom Assadom. Práve jeho generáli viedli v podstate všetky operácie, ktoré prebiehali na Blízkom Východe. On bol skutočným iránskym vodcom konajúcim v prospech Iránu a jeho národa. Preto aj bol v máji odstránený.

Ale prvým vôbec zo vstúpencov Raisiho, koho v tomto projekte odstránili, bol generál Kasem Soleimani. Dňa 3. januára 2020 bol zavraždený v Bagdade. Podľa oficiálnej verzie Donald Trump nariadil letecký útok na miesto v Bagdade, kde sa nachádzal. V skutočnosti však boli za ním vyslaní profesionálni zabijaci a dostal guľkou do hlavy. Z miesta činu dokonca existuje fotografia.

Celá špeciálna operácia začala likvidáciou Soleimaniho, ktorý mal možno ešte väčšiu autoritu v armáde ako prezident Raisi, ktorého zlikvidovali štyri roky nato.

Známy obrázok zlikvidovaného vedenia Hizballáhu (okrem jediného člena) hovorí za všetko. S nástupom nového prezidenta Iránu sa začala systematická likvidácia v radoch ZSIR aj všetkých spojencov Iránu, ktorí by mohli ovplyvniť situáciu. Takže okrem onoho známeho obrázku bolo zničené v podstate všetko velenie všetkých arabských organizácií, ktoré by mohli organizovať odpor proti Izraelu, a to v rámci preventívnych opatrení.

K dnešnému dňu je už zlikvidovaných okolo 70% ľudí blízkych Raisimu. Teda prakticky všetci, ktorí zo strany Iránu zastávali protiizraelské postoje už nežijú…

Čo sa teda stalo? Žeby sa izraelská tajná služba zrazu – po toľkých rokoch – premenila na nadľudí či supermanov a všetko odhalila sama? Vôbec nie. Ide o obyčajnú zradu. Konkrétne nový prezident Iránu Masud Pezeškian je účastníkom tejto zrady. Bývalý prezident Iránu už v minulosti zriadil špeciálne oddelenie na boj proti izraelským štruktúram infiltrovanými v iránskom spravodajskom prostredí, ale nakoniec sa ukázalo, že už ich veliteľ bol izraelským agentom.

Krátko nato už dokázal Izrael zlikvidovať vodcu Hizballáhu Hassana Nasrallaha – ako uviedol francúzsky denník Le Parisien.

Nebol to však osamelý krtko infiltrovaný do spravodajských kruhov iránskych služieb. Bolo to – a je – celé stádo krtkov pozostávajúce z občanov Iránu, ktorí pracujú pre Američanov a Izraelčanov. Takýmito zradcami je proste zaplavená už nielen iránska spravodajská služba, ale aj armáda.

Táto situácia je v spravodajských kruhoch dobre známa, tam to už nie je žiadne prekvapenie. V podstate jedným z následkov môže byť aj občianska vojna v samotnom Iráne. O tejto skutočnosti vedia spravodajské kruhy v Saudskej Arábii, Katare či Spojených arabských emirátoch. A práve preto v tomto smere mlčí aj turecký prezident Erdogan. Ten v poslednej dobe značne zmĺkol, hoci predtým sa vyjadroval veľmi často. Je mu – samozrejme – známe, že v Iráne došlo k zmene vedenia, a teraz tam vládnu proamerické, t.j. proizraelské sily.

V tejto súvislosti je nepravdepodobné, žeby sa nejaké arabské krajiny zúčastnili ďalšej exkalácie konfliktu a pomáhali Iránu. V podstate všetka aktuálna komunikácia v arabských diplomatických kruhoch je naplnená informáciou, že všetko, čo sa teraz odohráva, bolo vopred dohodnuté medzi novým prezidentom Iránu a Izraelom/USA. Ani vodcu Hamasu, ktorý sa zúčastnil inaugurácie nového prezidenta v Teheráne nezabili Izraelčania. Bola to akcia iránskych služieb, práve tak ako likvidácia Raisiho.

Irán odovzdal všetky informácie o Hamase, ZSIR, a všetkých ostatných, umiestnenia všetkých skladov zbraní, technické parametre a lokality tunelov, proste všetko. Prakticky celé vedenie Hamasu bolo zlikvidované za pomoci Iránu.

Hassan Nasrallah – vodca Hamasu – bol oficiálne zlikvidovaný izraelskou armádou. Nie je to pravda. Všetkých „potrebných“ ľsťou vlákali na akési spoločné stretnutie v bunkri hlboko pod zemou a potom ich otrávili plynom cez vzduchotechniku. Až potom iránski agenti rozostavili majáky, podľa ktorých izraelské lietadlá zhadzovali bomby. Ani jedna bomba sa však do bunkra neprebila.

Ak vychádzame z takýchto informácií, tak sa veľmi ľahko dajú pochopiť všetky úspechy Izraela. To nie Izrael je taký neomylný a vševediaci, že vždy trafí cieľ. Sú to vnútorní zradcovia.

Teda všetko má takýto priebeh preto, lebo v Iráne došlo k mocenskému – aj keď neštrukturálnemu – prevratu. Vďaka iránskym informáciám mohlo dôjsť k vysoko efektívnej likvidácii všetkých tých, ktorí mohli alebo chceli organizovať akýkoľvek odpor (čo i len politický) proti Izraelu. Proces likvidácie bude pokračovať, pravdepodobne im pôjde aj o likvidáciu sýrskeho prezidenta Assada.

A tu patrí aj celá „hra“ na iracké útoky – nech ich vedú aj stovkami rakiet. Každá „eskalácia“ či vypálená čo i len jediná raketa dá okamžite zámienku Izraelu zasadiť „odvetný útok“ a „vyčistiť“ ďalšie a ďalšie kilometre cudzieho územia – a postupne ho „čisté“ meniť na svoje.

Nuž, teraz nemožno nepoukázať na súvislosti s procesmi, ktoré sa podarilo zastaviť a premeniť v Rusku. Presne takýto „neštrukturálny“ prevrat sa mal odohrať v Rusku. A potom „nenápadne“ a akože stále vlastenecky, by postupne zradili všetkých spojencov. Nevyšlo to len a len vďaka tomu, že v Rusku je stále tak veľa chápajúcich vlastencov, že proste celý proces neprešiel. A samozrejme tu patrí aj prezieravá a predvídavá politika ruského prezidenta. Dnes naozaj dôrazne platí, že treba vedieť na čo pozerať a rozumieť tomu, čo vidíme.

A ako to je u nás? Funkciu „iránskeho prezidenta“ plní Proagresívne Slovensko a jeho kámoši. Koaliční politici s nimi akosi pridobre vychádzajú. Oni predtým zatvárali (a nielen to) a kradli, ale títo ich nezatvárajú. Práve naopak, čo nakradli, to máme zaplatiť my všetci zvýšenými cenami. A k tomu ešte vodu mútia za nič nezodpovedajúci všakovakí Mazurekovia.

Dnes to bez vlastného myslenia nepôjde. Dnes obzvlášť platí DVAKRÁT MERAJ A RAZ REŽ. Dnes nepomôže „robme aspoň niečo“ vo virtuálnej realite sociálnych sietí. Presnejšie pomôže asi tak, ako pomohlo Palestínčanom. Ak toto ako príklad na zamyslenie a hľadanie súvislostí nestačí, tak potom už naozaj príde iba „znamenie Noemovo“. Zvyšky Biblického projektu v priamom prenose chystajú „Zem zasľúbenú“ pre svojho Mašacha/Mesiáša – ako to vyjadril aj turecký prezident Erdogan.

A tam sa so Slovanmi neráta…

03.10.2024

NAŠI PARTNERI: